In 2001 this old farm has been transformed into a cosy B&B.
In 2007 we bought this lovely place. Since then we do our utmost best to make Your stay to an amazing experience.
The old farm is situated in a green area with wild flowers and bushes. A creek with a small waterfall is the border of our land. We have 365 trees on a land of 3500m2.
With a lovely view on the hills and the Lienne-valley.

Our rooms are authentic, with beds and matrasses of GOOD quality, so that You will sleep as a prince(ss)! Most of our double rooms have warm and cold water in the room.

Showers and toilets are close to the rooms.

A great dining room with open kitchen and one large table makes us one family.

In the big living room we have a fireplace and a bar. Seats are situated close to our fireplace. A table with chairs is available for the people who want to write or play a game.

We have 6 rooms for appr. 14-20 persons, which means that You can always have personal contact with the others and with us.
If there is something that we forgot to mention, or if there is anything not written well in english, please let us know. Every suggestion is more than welcome!

In 2001 is deze hoeve verbouwd tot een gezellige B&B. Sinds 2007 heeft de B&B nieuwe eigenaren. Zij doen hun uiterste best om uw verblijf tot een feest te maken. De hoeve is voorzien van alle comfort, rustiek en gezellig ingericht, waarbij de typisch Ardense sfeer behouden is gebleven.

Het pension is vrijstaand gelegen, even voorbij het plaatsje Bra, midden in het Lienne-dal, omringd door ongerepte bossen, beekjes en een overvloed aan wild. Achter en naast het huis ligt een zonnige tuin van 3500m2 met 163 bomen en wilde bloemen en struiken! Langs drie zijden stroomt een bruisende beek, met een kleine waterval. Er is een kleine pergola, een stenen plek om te barbeque-en, en vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht op de heuvels en het Lienne-dal.

Het huis ligt aan de GR14 en GR571 en aan de route naar Santiago de Compostella. Een GR is een van de vele Grand-Randonnées, een netwerk van lange afstand wandelpaden, die zijn aangelegd ten tijde van Napoleon. Door de gemeenten in de regio zijn ook diverse mooie wandelroutes uit gezet door prachtige en leuk afwisselende landschappen, bossen en heuvels. Herkenbaar aan symbolen en kaarten zijn te koop bij plaatstelijke VVV's.

Onze kamers zijn sfeervol ingericht, voorzien van comfortabele bedden met springveren matrassen, dekbedden en centrale verwarming om de winterse koude buiten te houden...
De sanitaire voorzieningen zijn in de directe nabijheid van de kamers. De meeste kamers zijn ook voorzien van een eigen wastafel.

Er is een ruime en gezellig ingerichte living met zitbanken, een alles brander haard, een kleine bar, en een grote tafel met stoelen voor wie wil schrijven of een spelletje wil doen. De grote eetzaal met open keuken en één grote tafel zorgt voor een gezellig samen zijn.

Wij hebben 6 kamers, voor +/- 14-20 personen, Hierdoor bent U altijd verzekerd van een persoonlijke benadering en een gemoedelijke sfeer.