Welkom

in Pont de Floret,
Een B&B , groepsaccommodatie en centrum voor bewustwording. Gelegen In een gebied waar de natuur nog ongerept is en waar je uren kunt wandelen zonder iemand tegen te komen. U kunt hier genieten van rust en natuurlijke schoonheid. Een paar dagen er tussen uit, in een andere omgeving, en toch zo dicht bij huis. Langs routes met afwisselende landschappen en mooie vergezichten, soms verrast, door het zien van reeën, edelherten, vossen en dassen. Centraal gelegen om gezellige plaatsjes te bezoeken, zoals: Luik, Spa, Durbuy, Malmedy, Coo,La Roche, Houffalize en Luxemburg! Klik HIER, voor een indruk van de directe omgeving, het Authentieke pand en de tuin.
Een persoonlijke benadering en gastvrijheid staan bij ons voorop. Wij hebben géén 5 sterren hotel. Maar een knusse B&B met 6 authentieke kamers, gezamenlijke woon-, keuken- en eetruimte. Naast een heerlijk ontbijt bieden wij u ook de mogelijkheid om hier te genieten van een avondmaal. Hier kunt u zich ‘s ochtends voor inschrijven. En zo samen met de andere gasten een moment van gezelligheid creëren. Onze B&B is voorzien van centrale verwarming, open haard, elektriciteit, heerlijk water, en Wifi. Dus ook tijdens de koudere seizoenen zit u er bij ons warmpjes bij. Tarieven voor een overnachting, groepsverblijf, heerlijke Shiatsu Massage en mogelijkheid tot een persoonlijke workshop vindt u HIER.
Tijdens u verblijf kunt u genieten van diverse Geest-, Lichaam- en Zielsverrijkende activiteiten. Er is een Shiatsu Therapeute aanwezig om u te ondersteunen met eventuele geestelijke en/of lichamelijke ongemakken. U kunt ‘s ochtend meedoen met yoga. Tevens zijn er creatieve workshops voor alle leeftijden. Intuïtief schilderen en tekenen, je eigen krachtstok maken, authentiek zuurdesem brood bakken en zing de klank van je hart. Klik HIER voor meer informatie.
De aankondiging en informatie over onze maandelijkse workshops, activiteiten en lezingen kunt u binnenkort vinden in de Floret agenda.
Achterzijde pand gezien vanaf de beek..